Wat is asbest?

Lange tijd werd asbest als ideale grondstof gezien. Het natuurproduct is sterk, brandwerend, isolerend, slijtvast en bovenal goedkoop. Het is dan ook niet vreemd dat we asbest op de meest uiteenlopende plaatsen terug kunnen vinden in diverse toepassingsvormen. Tegenwoordig weet iedereen dat asbest zeer gevaarlijk kan zijn en is het verboden om asbest te produceren, bewerken en te verhandelen. Het verwijderen van asbest is dan ook een specialistische taak die aan vele wettelijke regels en voorschriften dient te voldoen. Uiteraard voldoen wij aan deze wettelijke regels en voorschriften en is Visscher Sloop en Asbestverwijdering B.V. gecertificeerd conform het procescertificaat asbest bijlage XIIIA art. 4.27.

Asbest verwijderen

Wij beschikken over goed opgeleide medewerkers en kunnen uw project, groot en klein, geheel voor u verzorgen. Hierbij moet u niet alleen aan denken aan het verwijderen van asbest, maar ook het aanvragen van een vergunning, alle benodigde instanties inlichten en het afvoeren van het asbest behoren, afhankelijk van uw wensen, behoren tot het (mogelijke) takenpakket. Na de sanering ontvangt u een rapport van een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium waarin staat dat de sanering goed is uitgevoerd. Uiteraard kunnen wij, indien nodig, ook de sloopwerkzaamheden voor u uitvoeren.

DTA

Op elk door ons uit te voeren werk staat een goed opgeleide Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering met jarenlange ervaring in de praktijk. De Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering wordt door eveneens ervaren en goed opgeleide saneerders (DAV) ondersteund. Om de kwaliteit waar wij naar streven te waarborgen worden projecten regelmatig bezocht door een externe kwaliteit coördinator of hogere veiligheidskundige.

Materiaal

Wij maken gebruik van het nieuwste materiaal voor asbestverwijdering. Ons bedrijf beschikt over decontaminatie units, onderdrukmachines, maskers met aanblaasunits, panelendouches, etc. Daarnaast is het mogelijk om deze materialen te huren.

Voor meer informatie of het opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen middels ons contactformulier.